Gratis levering af maling over 500,-

 

Gratis levering ved køb over 500,-.

Vi kører selv ud med varerne for at spare på emballagen og være miljøvenlige. Så er vi også sikre på, at du bliver mødt med et smil, når du får din maling.

Den personlige levering betyder, at vi ikke altid kan nå at levere fra dag til dag (selvom vi faktisk ofte gør det), fordi vi samler ordrer inden for et geografisk område og tager dem på én gang. F.eks. kører vi til Fyn og Jylland hver weekend. I hverdagene kører vi på Sjælland og samler ordrerne, så godt vi kan geografisk.

Men du kan regne med at få din maling inden for højst 3 dage – og ofte leverer vi faktisk samme dag eller dagen efter, du har bestilt.

Bemærk; vi kører til Fyn og Jylland i weekender og til hele Sjælland på hverdage.
(OBS! Vi leverer ikke til ikke brofaste øer.)

Varer til Fyn og Jylland skal bestilles senest torsdag kl. 12 for at blive leveret i weekenden.
Varer til Sjælland ankommer 1-4 hverdage efter bestilling. (Vi skynder os alt, vi kan og leverer som udgangspunkt på 1-3 dage.)

Gratis levering

Når du køber maling for 500,- leverer vi malingen gratis - i hele Danmark!

Du får gratis levering i hele landet, når du køber for minimum 500 kroner. Bestiller du for mindre, koster det 99,- at få leveret i hele danmark, fordi vi selv kører ud med varerne. Du får stadig leveret med vores egne chauffører og slipper for emballage og skåner dermed miljøet bedst muligt.

Leveringstider:

Sjælland: 1-3 dage (mandag til fredag)

Fyn & Jylland: Hver weekend

Ikke brofaste øer: Vi leverer desværre ikke til ikke brofaste øer.

OBS! Vi oplever i øjeblikket meget stor efterspørgsel, og derfor kan leveringstiden være op til 4 dage. Vi gør vores bedste for at levere varerne så hurtigt som muligt, og ofte kan vi nå at levere på Sjælland samme dag, som du bestiller.

Sjælland

Mandag til fredag kører vi selv på hele sjælland, levering er typisk 1 - 3 dage. Vi prøver af hensyn til miljøet at samle vores ordrer, så vi skåner miljøet bedst muligt. Derfor er det ikke afgørende for os at levere hurtigt, men at levere korrekt og smart.

Fyn & Jylland

Vi kører til Fyn og Jylland i egen bil i weekenden på samme måde. Derfor skal du være opmærksom på at bestille i god tid, hvis du ønsker at modtage dine varer op til weekenden. Vi kører med egen bil, fordi vi ønsker at levere på den mest forsvarlige måde, når vi snakker miljø. Vi samler ordrerne, så vi ikke kører store omveje og sviner miljøet, herunder leverer vi alt uden en masse emballage, hvilket igen skåner klima og miljø.

Hvis du bestiller til etageejendom, vil vi typisk levere malingen til opgangsdøren.

Ikke brofaste øer

Vi kan desværre ikke levere til ikke brofaste øer, da vi selv kører ud med varerne.

Bæredygtig levering

Når vi selv kører ud med varerne, sparer vi på pap og plastic til indpakning, og dermed sikrer vi en mere bæredygtig levering - for dig og miljøet.