FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvor længe er I om at levere min ordre?

Svar: Det varierer lidt. Fordi vi selv kører ud med alle varer i egen varevogn, prøver vi at samle ordrerne, så vi undgår f.eks. at køre til Lolland med 1 ordre. Da vil vi helst have et par andre order med på turen.

Derfor kan vi desværre ikke fortælle dig et specifikt antal dages levering.

Hvis du bor i Storkøbenhavn, leverer vi inden for 1-2 dage – og faktisk ofte samme dag, som du bestiller. Jo længere væk fra København eller andre større byer, du bor, jo større er chancen for, at der lige går en dag eller to mere. Bor du på Fyn eller i Jylland, kører vi hver weekend med varer – så skal du nå at bestille inden torsdag kl. 12, hvis du vil være helt sikker på at få dine varer med i weekendens levering.

Du kan læse mere om vores levering her.

Hvorfor kører I selv – hvorfor bruger I ikke bare GLS eller lignende?

Svar: For miljøet. Når maling skal leveres med fragtmand, skal det pakkes ind i adskillige lag plast og pap, og det er ikke særlig miljøvenligt. Samtidig skal det køres fra det ene lager til det andet og derefter ud til kunderne. Når vi selv kører, skal malingen kun ud på en enkelt tur, hvor vi som hovedregel kan levere adskillige ordrer i samme område.
Desuden kan vi godt lide selv at tage hånd om vores ordrer, så vi ved, at de bliver leveret med et smil og båret lige til døren.

Kan jeg male, når jeg er gravid?

Svar: Du kan sagtens male, når du er gravid. Vores maling er vandbaseret og indeholder derfor ikke opløsningsmidler lige som oliebaseret maling.
Vælg evt. en Svanemærket maling, så er du sikker på, at den er miljøvenlig og skånsom – og hvis du vil være ekstra sikker, kan du vælge en maling med det svenske Astma- & Allergiforbunds mærke. Denne maling er specielt fremstillet til at være særligt skånsom i forhold til astma og allergier og anbefales til gravide samt til børneværelser etc.

Spørgsmål om maling?

Vi har samlet svar på en lang række spørgsmål om valg af maling, opbevaring, holdbarhed, grundere og meget mere.

Se vores FAQ om maling her.