Miljømærket maling - Svanemærket, EU-Blomsten og Astma- & Allergi

 

Det meste af vores maling er miljømærket. Mærkerne er en ekstra sikkerhed for, at du får kvalitetsmaling, der samtidig er god for miljøet - og for dig.

Svanemærket maling

Svanemærket

Svanemærket er din sikkerhed for, at malingen er klassificeret som miljøvenlig, både i fremstilling og brug. Det betyder også, at produkterne opfylder meget høje kvalitetskrav.

 

Svanemærket er det officielle nordiske miljømærke. Med Svanemærket maling er du med til at mindske miljøbelastningen; det er din sikkerhed for, at du får den bedste maling i forhold til miljøet.

 

Læs mere om Svanemærket.

 

Maling med EU-Blomsten

EU-Blomsten

EU-Blomsten er en europæisk miljømærkning, der markerer, at malingen kun indeholder lave mængder af opløsningsmidler og begrænset brug af farlige stoffer. Det er en stor fordel ved især indendørs maling, men også for miljøet generelt.

 

EU-Blomsten er det officielle europæiske miljømærke. Når du vælger maling med EU-blomsten mindsker du miljøbelastningen mest muligt.

Læs mere om EU-Blomsten.

 

Maling med Astma- & Allergiforbundets mærke

Astma- & Allergimærket

Lider du af astma og/eller allergi, er det ikke ligegyldigt, hvilken maling, du vælger. Med Astma- & Allergimærket fra det svenske Astma- & Allergiforbund har malingen bestået skrappe tests for at sikre, at du kan male dit hjem uden anfald eller eksem.

 

Det svenske Astma- & Allergimærke sikrer dig en maling, der er optimalt sikret mod både allergier, astma - og hvis du er gravid, er mærket din sikkerhed for at vælge den mest skånsomme maling.

 

Læs mere om det svenske Astma- & Allergiforbunds mærke.