Billig maling med gratis levering i hele DK

Er du på udkig efter billig maling, så sørg for at købe kvalitetsmaling på tilbud – ikke bare billig maling.

Med maling, der altid er billig, er kvaliteten også derefter. Derfor skal du male flere gange og dermed bruge i hvert fald dobbelt så meget maling, som hvis du køber en kvalitetsmaling.

At købe billig maling handler derfor om at købe en god kvalitetsmaling, når den er på udsalg.

Billig kvalitetsmaling

Beckers maling er rigtig god kvalitet, og det betyder, at den er nem at arbejde med, og at du sandsynligvis kun skal male 1 gang for at få et flot resultat (afhængigt af, hvad du maler og hvilken farve; skal du male en skriggul over med hvid, kan det godt kræve 2 lag kvalitetsmaling). Og så er den miljømærket.

Hos MalMal kan du købe billig maling i rigtig god kvalitet – vi sælger nemlig udelukkende maling fra Beckers (som er mange malermestres foretrukne maling).

Ud over gode priser får du også 15% rabat på din første ordre ved at tilmelde dig nyhedsbrevet nederst på siden. Og hvis du køber mindst tre 10-liters spande, så får du 15% ekstra i mængderabat! Så bliver det ikke billigere!

Billig maling fra Beckers

Vores mest populære maling finder du her:

Vores mest populære maling:

Gratis levering af maling

Husk også, at ud over billig maling får du hos MalMal også gratis levering i hele Danmark, hvis du køber for 500 kr. eller mere.