Hvorfor vælge Beckers maling?

 

Hvorfor skal du vælge Beckers maling? Fordi det er malermesterens valg.

Beckers maling er nemlig kvalitetsmaling, der rækker langt og dækker godt, så man ikke skal male igen og igen – og så er den nem at arbejde med. Derfor vælger mange malermestre at bruge maling fra Beckers.

Beckers maling til udsalgspriser

Vi sælger kvalitetsmaling fra Beckers til billige udsalgs priser. Vi køber stort ind, og derfor er vores side fuld af gode tilbud på Beckers maling.

Med maling fra Beckers er du sikker på god kvalitet – og derfor er det også den foretrukne maling for mange malermestre.

Det er ikke den billigste maling, du kan finde, men til gengæld rækker Beckers maling langt, fordi den dækker rigtig godt, så i sidste ende bliver det ikke dyrere end med billigere mærker – og du får et professionelt resultat med mindre arbejde og mindre ventetid.

Miljømærket maling

Beckers går op i miljøet, og derfor er det meste maling fra Beckers miljømærket. Med Svanemærket er du sikker på, at malingen overholder skrappe miljøkrav, både i produktionen, under brug og ved bortskaffelse af rester.

En del af Beckers maling er også godkendt af det svenske Astma- & Allergiforbund som særligt skånsomt. Det betyder, at du kan bruge det, selvom du er ramt af astma eller allergier.

Læs mere om miljømærket maling – eller se vores svanemærkede maling og vores allergivenlige maling.

Vandbaseret maling

Beckers maling er vandbaseret. Det betyder både, at det er særlig skånsomt for miljøet og dig selv, fordi det ikke indeholder skrappe opløsningsmidler, men også at du kan rengøre pensler og øvrigt værktøj med vand efter brug.

Læs mere om fordelene ved vandbaseret maling.

Beckers maling – vi anbefaler: