Hvilken maling til vægge?

 

Er du i tvivl om, hvilken maling du skal vælge, når du skal male vægge?

Vi fører forskellige serier afhængigt af, hvad du foretrækker.

Interio serien

Interio (tidligere Beckerplast) er en rigtig god væg- og loftmaling. Den har dog ikke samme robuste overflade som Scotte serien – og den er ikke svanemærket.


Scotte serien / Vi anbefaler – miljømærket maling

Scotte er vores anbefalede serie af væg- og loftsmaling. Malingen er både godkendt af det svenske Astma- & Allergiforbund og har Svanemærket. Det betyder, at malingen er helt fri for organiske opløsningsmidler og har en ganske svag og ubetydelig lugt ved påføring og under tørring.

Vægmalingen er nem at påføre; den dækker godt og flyder pænt ud, så du som udgangspunkt undgår penselstrøg og “malerrulle-prikker”. Maling i Scotte-serien gulner ikke, og væggene står pæne og lysægte i lang tid.

Scotte 5 er helmat og er beregnet til stuer, soveværelser og kontorer mv.

Scotte 7 er mat og har en lidt mere slidstærk overflade, f.eks til gangarealer, trapper, køkken, børneværelse mv., hvor der stilles større krav til afvaskning, hvor der f.eks. er hunde eller i øvrigt meget færdsel.


Scotte GT-serien / Særlig slidstyrke

Scotte GT er den ekstremt slidstærke version af Scotte-serien. Denne maling er velegnet til steder, hvor der er meget store krav til vedligeholdelse på overfladen – f.eks. hospitaler, børnehaver og lignende.

Scotte GT fås i glans 7 (mat), 10 (halvmat) og 20 (halvmat).

 


Vores mest populære vægmaling: